Storslåede Holland

Storslåede Holland

Pris fra 701 kr

Denne heldagstur tilbyder dig en spændende dag fyldt med Hollands højdepunkter. Fra historie og politik, til arkitektur og landskab, denne tur har det hele! 

Højdepunkter:
- Guidet tur gennem Rotterdam
- Få en fantastisk udsigt udover Rotterdam fra Euromast-tårnet
- Besøg den blå porcelænsfabrik i Delft
- Guidet tur gennem Haag, parlamentet og fredspaladset
- Se Hollands højdepunkter i miniaturebyen Madurodam

Storslåede Holland
Din tur starter med en scenisk bustur til Rotterdam, en by, der er kendt for sin arkitektur. Som vi kører igennem byen vil du få rig mulighed for at nyde den smukke udsigt og se både floden Maas, den gamle havn, de ikoniske gule huse og mange andre vidunderlige bygninger. Når vi ankommer til Rotterdam vil vi tage turen op i det 185 meter høje Euromast-tårn, hvorfra du vil kunne nyde byen oppefra. 

Det næste stop er den historiske by Delft, hvor vi vil besøge procelænsfabrikken, der fremstiller det velkendte blå Delft porcelæn, som kom frem i Holland i det 17. århundrede. 

Bagefter fortsætter vi til Haag, som er hovedsædet for den hollanske regering. Her vil du se, hvor Kong Willem Alexander arbejder, Noordeinde-paladset. Din turguide vil udpege vigtige bygninger, såsom parlamentet og Fredspaladset, og fortælle om Hollands historie og politiske system. 

Turens sidste stop er miniaturebyen Madurodam. Den fine park viser særlige bygninger og seværdigheder i Holland i miniformat, inklusiv kendte slotte, Nationalmuseet, Schiphol lufthavn, togbanenetværket og selv små miniature huse og deres beboere. 

Turen er tilgængelig på engelsk, tysk og spansk.

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?
Turen starter ved Lindbergh-kontoret. Du bedes møde op 30 min. inden turens afgang. 

Hvor lang tid varer turen?
Turen varer 8,5 time. 

Findes der børnebilletter?
Ja, børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 4-12 år. Børn mellem 0-3 år er gratis ifølge med en betalende voksen.  

 

Bestil billetter

Dato
Storslåede Holland Info

Storslåede Holland
Turen afgår fra Lindbergh-kontoret:
Damrak 26,
1021 LJ Amsterdam

Info

Storslåede Holland
Turen afgår mandag, onsdag, fredag og søndag kl. 9.30.

Vejviser

Vejviser
Det nærmeste sporvognsstop er: Martelaarsgracht

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv