Sightseeing

Amsterdam sightseeing kan gøres på mange måder. Her kan du med fordel bestille Hop af - Hop på sightseeing i Amsterdam, Amsterdam fra en Segway eller opleve Amsterdam på en anden måde. Amsterdam sightseeing billetter bestilles her

Sightseeing
 
Guidet tur i Amsterdam m. cruise

Guidet tur i Amsterdam m. cruise

5.0
(1)

Kombiner en interessant guidet bustur rundt i Amsterdam med en scenisk kanaltur og oplev det bedste af byen. Bestil din rundtur i Amsterdam med kanaltur her!

Fra 314 kr
Guidet tur i Amsterdam

Guidet tur i Amsterdam

Kom med på en guidet tur rundt i smukke Amsterdam og se alle byens mange højdepunkter! Turen inkluderer et fotostop ved en ikonisk vindmølle ved Amstel-floden og et besøg på en diamantfabrik. Gå ikke glip af denne tur, reserver din plads i dag!

Fra 207 kr
Amsterdam til fods

Amsterdam til fods

Kom med os på en tur gennem de mest kendte områder af Amsterdam! Oplev det populære område 'de Jordaan', Dam-pladsen, 'Begijnhof' og naturligvis Red Light District. Bestil dine billetter her!

Fra 165 kr
Hop-af Hop-på Sightseeing Amsterdam

Hop-af Hop-på Sightseeing Amsterdam

Oplev Amsterdam i dit eget tempo fra toppen af en dobbeltdækkerbus med vores Amsterdam Hop-af Hop-på sightseeing ture. Du hopper simpelthen bare ombord på en af de mange røde busser, og så er du afsted for at opleve hele Amsterdam. Du kan hoppe af når du har lyst, hvis du ønsker mere tid ved de forskellige seværdigheder og bare hoppe ...

Fra 170 kr
Tur til Red Light District

Tur til Red Light District

5.0
(1)

Du kan ikke besøge Amsterdam uden også at opleve byens berygtede Red Light District. På denne guidede tur rundt i Amsterdams Red Light District vil din guide dele historien om, hvorfor det vidt udbredte erhverv blev så populært i regionen. Bestil din tur her!

Fra 207 kr
Segway Amsterdam

Segway Amsterdam

Segway City Ture i Amsterdam er ikke bare rigtigt morsom, men også en interessant måde at opleve Amsterdam på. Vi tilbyder forskellige Segway sightseeing ture rundt i Amsterdam her. Billetter til Segway sightseeing i Amsterdam her!

Fra 537 kr
Pubcrawl

Pubcrawl

Findes der en bedre måde at opleve Amsterdams famøse Red Light District end på den ultimative pubcrawl?! Besøg 5 barer og en klub, få et gratis shot jäger, vodka, sambuca eller apple sour ved hvert sted, få gratis indgang til en klub, ubegrænset vodkashots mellem kl. 20-20.30 og en gratis souvenir t-shirt til damerne! Bestil din pubcrawl i Amsterdam her!

Fra 149 kr
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv