Johan Cruijff Arena: Rundvisning

Besøg Johan Cruijff Arena, der er opkaldt efter den legendariske fodboldspiller og træner! Du får en rundvisning på dette stadion, som også er AFC Ajax's hjemmebane. Her hører du mere om holdets historie og det berømte stadion. Med denne billet får du også adgang til 'The Gallery of Fame', selve banen og presselokalet!

Højdepunkter

- Besøg det stadion, der er opkaldt efter legenden Johan Cruijff
- Oplev AFC Ajax's hjemmebane
- Få en rundvisning
- Se 'The Gallery of Fame'
- Hør mere om AFC Ajax's historie

Hvad kan jeg forvente?

Duften af nyslået græs rammer dine næsebor. Når man er stor fan af fodbold, så er der intet som den grønne bane med de hvide optegnede linjer. Denne hjemmebane tilhører AFC Ajax. Når du besøger dette stadion, er siddepladserne ikke fyldt med skrigende og spændte fans, men du får stadig følelsen af, hvad det vil sige at være professionel fodboldspiller.

På denne rundvisning på Johan Cruijff Arena ser du alle de steder, som dette stadion har at byde på, og som normalt er aflukket for tilskuere. Du besøger presselokalet og får endda muligheden for at stå bag en mikrofon, som om du bliver interviewet af rigtige journalister. Du kan også opleve 'Meet the team' - en væg fyldt med fotos af denne sæsons spillere.

Din guide vil være der til at vise dig rundt og fortæller dig samtidigt om arenaens historie og selvfølgelig historien om den fodboldlegende, som dette stadion er opkaldt efter: Johan Cruijff! Han blev professionel fodboldspiller i en alder af bare 17 år. Gennem en lang og succesfuld karriere var han både spiller og også træner. Han ønskede, at fodbold blev karakteriseret som 'det smukke spil' - og når han var tilstede, så var det i den grad dét!

'The Gallery of Fame' er også inkluderet i rundvisningen. Her kan du høre mere om holdet, AFC Ajax - både holdets historie, fortid og hvordan det går holdet i dag. Måske får du endda en idé om, hvad der venter holdet i fremtiden?

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. Du kan også blot vise billetten på din mobiltelefon.

Billetkategorier

Voksen (13+)
Barn (5-12)
Spædbarn (0-4): Gratis

Bestil
Fra 151 kr

lør, 23 okt 2021

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Live guide

Varighed: 1 timer 15 minutter

Hvad er med i prisen?

- Indgang til Johan Cruijff Arena i Amsterdam.
- En rundvisning.

Vejviser

Johan Cruijff Arena

Adresse
ArenA Boulevard 1 1100 DL Amsterdam

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.