Blomstermarker & Keukenhof

4.7 (13)
Fra 484 kr

Hvert forår nærmest eksploderer Hollands landskab i de skønneste farver, som millioner af tulipaner og andre blomster maler landet i en regnbue af farver. Kom med os og fejr foråret på en tur til de verdenskendte Keukenhof-haver. 

Højdepunkter

- 5 timers guidet tur 
- Kør forbi de smukke blomstermarker
- Besøg Keukenhof-haverne med spring-køen-over 

Hvad kan jeg forvente?

Der er forår i luften!
Når foråret kommer over Holland bliver landet dækket af fine blomster og den søde duft af forår. Særligt bag Haarlem og Leiden ligger et blomsterløgområde, som forvandler sig til en magisk kanvas af påskelinjer, hyachinter og tulipaner.  

På denne tur tager vi dig fra Amsterdam til de verdenskendte Keukenhof-haver, hvor du vil opleve, hvordan det ser ud, når over en million tulipaner blomstrer i en vidunderlige park med imponerende blomstershows og skulpturer. 

Sammen med din guide vil du gå direkte ind i parken og derved undgå de massive køer foran den meget populære attraktion.  

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?
Turen starter ved Lindbergh Excursions-kontoret. Du bedes møde op 30 min. inden turens afgang. 

Hvor lang tid varer turen?
Turen varer 5 timer. 

Billetkategorier

Findes der børnebilletter?
Ja, børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 4-12 år. Børn mellem 0-3 år er gratis ifølge med en betalende voksen. 

Åbningstider

Turen afgår dagligt kl. 9, kl. 11.45 & kl. 14.45 (Fra d. 20. marts til d. 17. maj). Ekstra afgange: Dagligt kl. 8.30, kl. 11.15 og kl. 14.15 (Fra d. 3. april til d. 17 maj)

Vejviser

Blomstermarker & Keukenhof

Adresse
Damrak 26 1021 LJ Amsterdam

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.