Amsterdam til fods

Fra 185 kr
Kom med os på en tur gennem de mest kendte områder af Amsterdam! Oplev det populære område 'de Jordaan', Dam-pladsen, 'Begijnhof' og naturligvis Red Light District. 

Højdepunkter:
- 2,5 times rundvisning af en guide
- Oplev Amsterdam til fods
- Nyd en typisk hollandsk snack 

Oplev Amsterdam til fods
Vi begynder turen med en gåtur gennem det populære område 'de Jordaan', hvor den typiske folkekultur engang groede i de snævre gader og små byhuse.  

Bagefter går vi videre til Dam-pladsen og det enestående palads, Amsterdams sande hjerte. Vi fortsætter til 'Begijnhof', en gård inde midt i byen med rødder tilbage i 1600-tallet, forbliver en interesant del af Amsterdam med dens helt unikke atmosfære. Ved 'Begijnhof' finder du et gammel træhus som kan dateres tilbage til 1528, og er dermed et af de ældeste huse i Holland. 

Turen ville ikke være fuldent uden et besøg i Red Light District - 'de Wallen'. Det er helt klart et af de mest interessante områder af Amsterdam.

Turen er tilgængelig på engelsk.
 
Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?
Turen starter ved Lindbergh Excursions-kontoret. Du bedes møde op 15 min. inden turens afgang. 

Hvor lang tid varer turen?
Turen varer 2,5 time.

Findes der børnebilletter?
Ja, børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 4-13 år. Børn mellem 0-3 år er gratis ifølge med en betalende voksen. 

Åbningstider

Sommersæson: Mandag, onsdag, fredag, lørdag og søndag kl. 13.45. Juli + aug: Ekstra afgang kl. 10.45 Vintersæson: Lørdag kl. 13.

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Varighed: 2 timer 30 minutter

Vejviser

Amsterdam til fods

Adresse
Damrak 26 1021 LJ Amsterdam

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.