Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

Seværdigheder og oplevelser i Amsterdam

Velkommen til AmsterdamBilletter.dk, stedet for dig der ønsker billetter til kanalture, oplevelser eller sightseeing i Amsterdam. Her kan du nemt og hurtigt købe billetter til f.eks. kanalrundfart, middagscruise eller cocktail cruise ned af Amsterdams kanaler. Du kan også bestille sightseeing tur igennem Amsterdam på en Segway eller via Hop-af Hop-på bus. Amsterdambilletter tilbyder også billetter til Madame Tussauds i Amsterdam, Amsterdam Dungeon eller rundtur på Ajax Amsterdams Stadium.

  • Over 3,4 millioner solgte billetter

    4000+ oplevelser i 30 byer

  • 100% sikkert betalingssystem

    Du kan være 100% tryg når du køber på vores hjemmeside

  • Betal i DKK

    Du betaler i danske kroner! Ingen skjulte gebyrer

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Storslåede Holland

Fra kr 737
Denne heldagstur tilbyder dig en spændende dag fyldt med Hollands højdepunkter. Fra historie og politik, til arkitektur og landskab, denne tur har det hele! 

Højdepunkter:
- Guidet tur gennem Rotterdam
- Få en fantastisk udsigt udover Rotterdam fra Euromast-tårnet
- Besøg den blå porcelænsfabrik i Delft
- Guidet tur gennem Haag, parlamentet og fredspaladset
- Se Hollands højdepunkter i miniaturebyen Madurodam

Storslåede Holland
Din tur starter med en scenisk bustur til Rotterdam, en by, der er kendt for sin arkitektur. Som vi kører igennem byen vil du få rig mulighed for at nyde den smukke udsigt og se både floden Maas, den gamle havn, de ikoniske gule huse og mange andre vidunderlige bygninger. Når vi ankommer til Rotterdam vil vi tage turen op i det 185 meter høje Euromast-tårn, hvorfra du vil kunne nyde byen oppefra. 

Det næste stop er den historiske by Delft, hvor vi vil besøge procelænsfabrikken, der fremstiller det velkendte blå Delft porcelæn, som kom frem i Holland i det 17. århundrede. 

Bagefter fortsætter vi til Haag, som er hovedsædet for den hollanske regering. Her vil du se, hvor Kong Willem Alexander arbejder, Noordeinde-paladset. Din turguide vil udpege vigtige bygninger, såsom parlamentet og Fredspaladset, og fortælle om Hollands historie og politiske system. 

Turens sidste stop er miniaturebyen Madurodam. Den fine park viser særlige bygninger og seværdigheder i Holland i miniformat, inklusiv kendte slotte, Nationalmuseet, Schiphol lufthavn, togbanenetværket og selv små miniature huse og deres beboere. 

Turen er tilgængelig på engelsk, tysk og spansk.

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?
Turen starter ved Lindbergh-kontoret. Du bedes møde op 30 min. inden turens afgang. 

Hvor lang tid varer turen?
Turen varer 8,5 time. 

Findes der børnebilletter?
Ja, børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 4-12 år. Børn mellem 0-3 år er gratis ifølge med en betalende voksen.

Åbningstider

Venligst tjek kalender for dato og tid

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Live guide

Varighed: 9 timer 30 minutter

Vejviser

Storslåede Holland

Adresse
Damrak 26, 1021 LJ Amsterdam

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.