Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i DKK

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Charmerende Holland

Fra 977 kr
Oplev charmerende Holland. På denne tur til Hollands mest autentiske landsbyer kommer du til at opleve et scenisk landskab med søde vindmøller, små charmerende landsbyer, billedskønne kanaler og smag lækre hollandske specialiteter og meget mere. 

Højdepunkter:
- 8 timer tur rundt i charmerende Holland
- Frokost er inkluderet og serveres i Volendam
- Besøg en træskomagers værksted
- Ostesmagning i Edam
- Udforsk en traditionel vindmølle indefra i Zaanse Schans

Oplev charmen ved Holland
På vej mod Marken, en lille fiskerlandsby, kendt for at værne om den traditionelle hollandske kultur, kører vi gennem Hollands smukke landdistrikt. I Marken vil din guide tage dig på en rundvisning til fods i de charmerende gader, mens han fortæller om stedets historie. Stoppet inkluderer et besøg hos en træskomager, hvor du vil få muligheden for at se en travl håndværker på arbejde, mens han demonstrerer, hvordan man laver træsko. 

Vi fortsætter vores rejse med båd, hvor du kan nyde en kop kaffe og et stykke wienerbrød, mens vi sejler mod Volendam. Når vi ankommer til Volendam vil du have lidt tid på egen hånd til at udforske den hollandske fiskerlandsby og kigge lidt i butikker. Bagefter mødes vi igen for at spise en lækker frokost på en restaurant langs dæmningen.

Vores næste stop er et skattekammer i hjertet af Holland; den lille by Edam, som er kendt for sin ost. Her tager vi dig på en ostesmagning af den berømte Edam. 

Fra Edam fortsætter vi den sceniske køretur til Zaanse Schans med dens fantastiske samling af historiske vindmøller, som er blevet vedligeholdt siden 18-19. århundrede. Her vil du besøge en af vindmøllerne, så du kan udforske den indefra og forstå vigtigheden af det hollandske ikon. Efter vores tur til Zaanse Schans kører vi tilbage til Amsterdam efter en heldag med udforskning af Hollands charme. 

Turen er tilgængelig på engelsk, tysk og spansk.

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?
Turen starter ved Lindbergh-kontoret. Du bedes møde op 30 min. inden turens afgang. 

Hvor lang tid varer turen?
Turen varer 8 timer.

Findes der børnebilletter?
Ja, børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 4-12 år. Børn mellem 0-3 år er gratis ifølge med en betalende voksen. 

Åbningstider

Venligst tjek kalender for dato og tid

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Live guide

Varighed: 8 timer

Vejviser

Charmerende Holland

Adresse
De Ruijterkade 34a 012 AA Amsterdam

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.