Udenfor Amsterdam

Når du er i Amsterdam, hvorfor så ikke også besøge nogle af de spændende steder udenfor byen? Her kan du bestille ture til de smukke Keukenhof-blomsterhaver, ture til fantastiske byer som Haarlem, Delft eller besøg det famøse ostemarked i Alkmaar. Ture til Brugge, Bruxelles og Antwerpen i Belgien kan du også finde her!

Udenfor Amsterdam
 
Blomstermarker & Keukenhof

Blomstermarker & Keukenhof

4.0
(2)

Kom med os og fejr foråret på en tur til de verdenskendte Keukenhof-haver. Hvert forår nærmest eksploderer Hollands landskab i de skønneste farver, som millioner af tulipaner og andre blomster maler landet i en regnbue af farver. Sikre dig din plads på denne populære tur allerede i dag!

Fra 203 kr
Alkmaar, ostemarked & vindmøller

Alkmaar, ostemarked & vindmøller

Kom med os på en fantastisk tur til den 700 år gamle by Alkmaar, scenen bag det billedskønne ostemarked, hvor du kan få en rigtig fornemmelse for, hvordan det var at gå på marked i gamle dage. Bestil dine billetter til denne skønne tur i ostens tegn her!

Fra 382 kr
Heldagstur til Antwerpen og Bruxelles

Heldagstur til Antwerpen og Bruxelles

Kom med os på en tur til Bruxelles - Europas uoffcielle hovedstad - og oplev byens charme på førstehånd. Turen inkluderer også et stop i Antwerpen, verdens diamantmekka.

Fra 642 kr
Keukenhof-haverne & Haarlem

Keukenhof-haverne & Haarlem

Besøg de enestående Keukenhof-haver: Over 32 hektar dækket med flere end 7 millioner tulipaner, påskeliljer og hyachinter. Denne heldags- og all-inclusive tur giver dig en unik oplevelse af Keukenhof-haverne, som inkluderer en picnic i tulipanhaverne, en særligt møde med en ekspert gartner, samt en rundvisning til fods i den nærtliggende by Haarlem. Bestil din tur her!

Fra 885 kr
Heldagstur til Brugge

Heldagstur til Brugge

Tag på en tur til historiske Bruges, en af Europas mest charmerende byer, også kendt som Nordens Venedig. Det bliver en tur tilbage i tiden!

Fra 723 kr
Charmerende Holland

Charmerende Holland

Oplev charmerende Holland. På denne tur til Hollands mest autentiske landsbyer kommer du til at opleve et scenisk landskab med søde vindmøller, små charmerende landsbyer, billedskønne kanaler og smag lækre hollandske specialiteter samt meget mere. Bestil din tur her!

Fra 804 kr
Delft & Haag

Delft & Haag

Besøg byen Delft, hvor det velkendte hollandske porcelæn stammer fra og få en rundvisning af Haag, den hollandske regerings hovedsæde. Book din tur her!

Fra 398 kr
Storslåede Holland

Storslåede Holland

Denne heldagstur tilbyder dig en spændende dag fyldt med Hollands højdepunkter. Fra historie og politik, til arkitektur og landskab, denne tur har det hele! Bestil din tur allerede i dag!

Fra 642 kr
Volendam, Marken og vindmøller

Volendam, Marken og vindmøller

Du kan ikke besøge Amsterdam og Holland uden også at opleve det smukke hollandske landdistrikt. På denne tur vil du se den billedeskønne vindmøllelandsby Zaanse Schans, den tidligere ø Marken og fiskerlandsbyen Volendam. Bestil her!

Fra 398 kr
70 14 53 77 70 14 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv